Köpa Eszopiklon Lunesta

Eszopiklon kan användas för att behandla sömnlöshet tillfälligt. Lunesta är ett välkänt varumärke för denna lugnande och lugnande medicin. Den är FDA-godkänd.

Vad är eszopiklon medicin?

Eszopiklon, ett lugnande/hypnotiskt läkemedel för behandling av sömnlöshet, är godkänt av FDA. Lunesta är det mer kända varumärket för denna medicin. Sömnlöshet hänvisar till en sömnstörning som gör att en person har svårt att somna eller sova. Detta kan leda till förlust av fysiskt och psykiskt välbefinnande, såväl som medicinska problem som kronisk trötthet, humörsvängningar och viktfluktuationer. Det kan också påverka patientens förmåga och motivation att utföra dagliga aktiviteter.

Läkemedlet godkändes i USA för användning 2004. Det har använts över hela världen av många patienter, även i EU. Denna medicin förbättrar sömnkvaliteten och förhindrar nattliga uppvaknanden. Tablettens milda lugnande effekt har en avslappnande effekt på nervsystemet. Detta tillåter användare att få bättre sömnkvalitet och ett mer konsekvent sömnmönster. Det är en utmärkt korttidsbehandling för sömnlöshet på grund av dess styrka och unika sammansättning.

Hur Eszopiklon 2mg fungerar

Eszopiklontabletter kan klassificeras som icke-bensodiazepiner. Även om eszopiklon kanske inte är samma läkemedel som bensodiazepinklassen av läkemedel, delar det vissa av samma farmakologiska egenskaper. Eftersom de har en avslappnande och lugnande effekt är Eszopiclone Lunesta tabletter även kända som lugnande medel. Denna medicin saktar ner det centrala nervsystemet. På grund av dess hypnotiska egenskaper fungerar Eszopiclone som ett muskelavslappnande medel. GABA (gamma-aminosmörsyra), som aktiveras när läkemedlet kommer in i blodomloppet, ökar. GABA-aktiviteten minskas av eszopiklon, som stimulerar GABA.

Användningsmetod och dosering för Eszopiklontabletter

För att få bästa resultat måste detta läkemedel tas enligt alla instruktioner. Du bör inte använda denna medicin under långa perioder. Istället bör du bara ta det under en kort period, vanligtvis mellan 2 och 4 veckor. Eller så ofta det behövs. Svälj Eszopiclone tabletterna hela innan du går och lägger dig. Effekten av Eszopiklon-piller kan påverkas om patienten tuggar eller krossar dem. Du kan ta denna medicin med eller utan mat. Men måltider med hög fetthalt kan bromsa din ämnesomsättning och göra det svårare att absorbera tabletterna effektivt. Ta Eszopiklon 2 mg tabletter 3 till 6 minuter innan du går och lägger dig.

Starta behandlingen med den lägsta dosen. Den rekommenderade dosen är 2 mg per dag (pillren kan delas upp). Du kan behöva öka dosen beroende på din medicinska historia och vilken typ av sömnlöshet du behandlar. Du bör inte överskrida den dagliga maximala dosen av eszopiklon. Eszopiklon absorberas snabbt i kroppen när det intas. Sex månaders kliniska prövningar visade att eszopiklon dramatiskt förbättrar sömnkvaliteten för både vuxna och seniorer som lider av primär sömnlöshet. > En klinisk prövning gjordes för att bedöma effektiviteten av eszopiklon för primär sömnlöshet. Studien involverade 231 deltagare i åldern 65-85 år. Patienterna delades in i tre grupper: 72 fick 2 mg eszopiklon, medan 79 fick 2 mg. De återstående 80 patienterna fick inaktiva placebo-piller. Deltagarna i studien fick sin behandling i två veckor.

Resultaten liknade placebo:

 • Eszopiklon-2 mg-gruppen hade en signifikant kortare tid att somna (sömnfördröjning).
 • Den totala mängden sömn i gruppen eszopiklon-2 mg var signifikant längre.
 • Sömnfördröjningen för eszopiklon-2 mg-gruppen var signifikant kortare.

Sekundär analys av studien visade att eszopiklon-2 mg-gruppen var mindre benägna att få nattliga uppvaknanden efter sömnstarten. De hade också kortare och mindre frekventa tupplurar under hela dagen. Patienter i denna grupp fick högre poäng för:

 • Kvalitet och djup av sömn
 • Dagsvarning
 • Känslan av fysiskt välbefinnande

Eszopiclone, en ny generation hypnotiska läkemedel, är nu tillgänglig. Även om det är lika effektivt som bensodiazepiner när det gäller effektivitet, tycker vissa att det är säkrare eller mer fördelaktigt än andra. Detta gäller särskilt för äldre patienter och de med redan existerande hälsotillstånd. Det är inte beroendeframkallande och är populärt bland patienter på grund av dess positiva effekter och högkvalitativa formulering. Statistik visar att läkemedlet tolereras väl av de flesta användare, med mindre än 2% som upplever milda biverkningar. Eszopiclone Lunesta har många fördelar. Följande fördelar är tillgängliga när du köper eszopiclone Lunesta:

 • Detta läkemedel är effektivt vid behandling av sömnlöshet och är bättre än aktiv kontroll eller placebo.
 • Detta läkemedel är snabbverkande och vanligtvis mycket effektivt när det först har använts.
 • Biverkningar är ovanliga och är vanligtvis milda och övergående.
 • Patienter kan somna snabbare och få färre uppvaknanden genom att ta eszopiklontabletter.
 • Eszopiklon är ett sömnhjälpmedel som kan reglera sömnmönster och bidra till bättre psykiskt och fysiskt välbefinnande.

Akut eller kronisk sömnlöshet kan klassificeras. Allt beror på hur länge en patient har upplevt symtom. Akut sömnlöshet är vanligtvis övergående och kan orsakas av stress, sjukdom eller jetlag. Kronisk sömnlöshet varar i mer än tre veckor. Det orsakas ofta av kronisk ångest, depression, uttag av alkohol eller medicinering. Bevis har visat att detta läkemedel är effektivt vid behandling av sömnlöshet så länge som sex månader. Du kan också använda den ”efter behov”, vid kortvariga eller akuta sömnproblem.

Sömnlöshet kan vara ett allvarligt hälsoproblem som drabbar mellan 30 % till 35 % av vuxna. Icke-återställande sömn är den vanligaste indikatorn. Det kan definieras som en oförmåga att börja sova, svårigheter att upprätthålla sömnen, samt ofta vakna upp eller störa sömnmönster. En ökad nattlig sömnkvalitet kan leda till störningar i kroppens normala funktioner. Patienter brukade använda lugnande medel i andra mediciner för att lindra symtomen på sin sömnlöshet innan eszopiklon utvecklades. Onlineregistreringsplattformar som vår tillåter patienter att hitta effektiv lindring av läkemedel som eszopiklon.

Använd inte Eszopiklon tabletter

Medan många människor har haft framgång med detta läkemedel, kan vissa patienter uppleva biverkningar. Du bör notera din sjukdomshistoria och eventuella allergier innan du beställer Lunesta online. Om du är allergisk mot detta läkemedel, ta det inte.

 • En allergi mot eszopiklon eller mot läkemedlens ingredienser.
 • Leversjukdom, njursjukdom, lungsjukdom och andningsproblem (kronisk obstruktiv lungsjukdom, sömnapné).
 • Myasthenia gravis är en sällsynt muskelsjukdom.

Lär dig mer om biverkningarna av eszopiklon

Det finns inga biverkningar av detta läkemedel. Även om de flesta användare inte upplever några biverkningar, kan vissa märka biverkningar om de inte följer instruktionerna. Dessa är några av de vanligaste biverkningarna av Eszopiclone Lunesta:

 • Muntorrhet kan orsaka obehagliga smaker. Du kan lösa detta problem genom att dricka vatten, använda munvatten för att torka munnen eller äta sockerfritt godis. Det är möjligt att känna sig yr eller ha svårt med koordinationen. Patienter rekommenderas att sakta resa sig från liggande eller sittande ställning för att minska yrsel.
 • Biverkningar av Eszopiklon är vanligast när patienter inte följer doseringsinstruktioner, försiktighetsåtgärder eller kontraindikationer. För att få bästa resultat bör patienterna hålla reda på alla aspekter av behandlingen. För att känna dig pigg och vaken, se till att du får minst 7-8 timmars oavbruten sömn.

Patienter kan säkert beställa Eszopiklon Online.

Du kan beställa Lunesta online. Onlineapotek låter dig köpa licensierade läkemedel online på ett säkert och bekvämt sätt. Säkra transaktioner görs med den senaste krypteringstekniken. Kundsupport är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Besök helt enkelt vår eplattform för att lägga till medicinen och slutföra din beställning online. Läkemedlet skickas inom 24 timmar efter att din beställning har slutförts. Den kommer i omärkt, vanlig förpackning för att skydda kundens integritet. Vår säkra plattform gör det enkelt för patienter att beställa Eszopiklon Lunesta online.