Köpa Modafinil på nätet i Sverige

Modafinil, även känd som en sömnförstärkare, används för att behandla sömnstörningar som är relaterade till skiftarbete, såsom narkolepsi och obstruktiv sömnapné. Även om dessa störningar kan vara väldigt olika, är en sak som de delar att de alla lider av extrem dåsighet. Detta kan ha en inverkan på deras dagliga liv. Denna kraftfulla medicin är känd som Modiodal, Provigil och Alertec, men den kan förändra liv. De kan ha kämpat för att hitta arbete, upprätthålla relationer eller köra bil innan de började med Modafinil 200mg.

Köpa Modafinil (Modiodal) på nätet

 

Vad är Modafinil?

Modafinil är välkänt under ovanstående varumärken, men det kan även köpas i Sverige som ett generiskt läkemedel. Generiska läkemedel kan vara icke-originalversioner eller modifierade versioner av läkemedel. Detta gör att andra läkemedelsföretag kan producera samma läkemedel till mycket billigare priser. Detta är möjligt eftersom de kan spara på utvecklings- och reklamkostnader. Dessa kostnader överförs till kunderna för att uppmuntra dem att köpa den generiska formen snarare än varumärket.

Modafinil, även känd som eugeroic på franska, upptäcktes för första gången av Laboratoire L Lafon, ett franskt läkemedelsföretag. De upptäckte sin föregångare, Adrafinil, 1974. De upptäckte Modafinil, en modifierad version av Adrafinil efter att ha misslyckats med att få konsekventa resultat med behandling av narkolepsi. De började testa Modafinil för narkolepsi i studier och upptäckte att det var effektivt vid överdriven sömn under dagen. Dessa studier resulterade i att Modafinil gavs till trupper av den franska armén 1991. Detta var en framgång som gjorde att soldater kunde hålla sig vakna under Gulfkriget. USA godkände den för användning vid behandling av narkolepsi 1998. Den godkändes av Food and Drug Administration (FDA), och den godkändes också 2003 för användning vid sömnstörningar relaterade till skiftarbete och obstruktiv sömnapné. Modafinil godkändes i Sverige i december 2002. Du kan beställa Modafinil online.

Vad används Modafinil för att behandla?

Modafinil piller kan förskrivas för många tillstånd. De är effektiva för alla tillstånd där överdriven sömnighet kan vara ett symptom. Dessa termer kan delas in i två kategorier: off-label och on-label. Ett tillstånd som ett läkemedel har godkänts för är ett som kan användas på etiketten. Off-label användningar är sådana där läkemedlet fungerar för off-label ändamål men inte har fått medicinskt godkännande.

Modafinil är inte tillåtet på etiketter

Narkolepsi är en sömnstörning där någon inte kan kontrollera sin insomning. Detta är ofta förknippat med plötslig förlust av muskelkontroll. Den drabbade kan plötsligt känna sig svimfärdig under någon aktivitet. Detta är mer sannolikt när offret upplever starka känslor som rädsla, sorg eller skratt.
Obstruktiv sömnapné är ett tillstånd där de övre luftvägarna blockeras så att det är svårt att andas när du sover. En obstruktion i de övre luftvägarna kan orsaka högljudd snarkning och störd andning. Detta kan göra det svårt för personen att andas medan de sover. Personen med tillståndet är ofta omedveten om att det finns, såvida de inte har fått diagnosen. På grund av deras brist på kvalitetssömn kommer de ofta att känna sig trötta nästa dag.
Människor som arbetar i skift där deras läggtider ändras avsevärt kan drabbas av sömnstörningar. Dygnsrytmen för den sömnfattiga kan störas, och han eller hon får inte tillräckligt med sömn efter skiftbyten.
Det finns off-label användningar av detta läkemedel, som nämnts tidigare. Modafinil används också för forskningsändamål. Modafinil, även känd som ”smarta droger” eller en ”nootropic”, är ett av ett antal läkemedel som kallas Nootropics. Modafinil låter användare kontrollera när de är vakna och när de somnar. Det är också känt för att förbättra fokus. Studenter kan studera och revidera mer effektivt, fokusera bättre och klara prov som de annars skulle misslyckas med på grund av sin förbättrade koncentrationsförmåga. Det kan också användas för att höja kvaliteten på ditt arbete eller hålla en deadline. Det är därför många människor nu köper Modafinil online.

Modafinil tabletter: Hur fungerar de

Modafinil är ett stimulerande medel som fungerar annorlunda än andra såsom amfetamin. Det orsakar inte de beroendeframkallande euforiska effekterna som är förknippade med andra stimulantia som amfetamin. Det finns många teorier om läkemedlets exakta funktion. Man tror att läkemedlet reglerar dopamin (hjärnkemikalien) i kroppen genom det centrala nervsystemet. Det blockerar dopamintransportörer, som tar bort dopamin från hjärnsynapser, och ökar avsevärt hjärnans dopaminnivåer. De ökade dopaminnivåerna tros hjälpa oss att hålla oss vakna. För att stoppa tröttheten tror man att dopamin även påverkar andra signalsubstanser, GABA och serotonin.

Modafinil och Ritalin

Båda läkemedlen är ordinerade för narkolepsi och kan användas off-label för att förbättra fokus och koncentration. En grupp forskare från Tyskland och Sverige genomförde en studie som involverade 39 tävlingsschackspelare. De gav dem Modafinil eller Ritalin, koffein eller placebo. Fantastiska resultat erhölls från studien. Modafinil förbättrade prestandan med 15%, Ritalin med 13% och koffein med 9%. Placebo ökade inte prestandan på något sätt. Denna studie visar att de två läkemedlen fungerar på liknande sätt, men Modafinil fungerar bättre som hjärnstimulator. Dessa studier har lett till World Chess Federation (WCF), som har förbjudit professionella schackspelare att använda Modafinil och Ritalin. De kräver också att deras koffeinnivåer hålls låga så att de inte får en fördel i konkurrensen.

Det finns en annan skillnad mellan de två medicinerna: Ritalin är mer benägna att orsaka biverkningar än Modafinil tabletter. Det kan också vara mer sannolikt att Ritalin orsakar högt blodtryck, ökad hjärtslag och brist på aptit.

Modafinil Doseringsguide

Det är viktigt att du är bekant med doseringen och rätt sätt att ta Modafinil innan du tar denna medicin. Ta denna medicin hel med ett glas vatten. Du kan ta det med eller utan mat. Men att ta det med mat kan fördröja dess effekter.

Modafinil 200mg bör tas varje dag för sömnighet under dagtid. Detta inkluderar tillstånd som narkolepsi eller obstruktiv sömnapné. Vid sömnstörningar ska en tablett tas innan skiftstart.

Efter att ha tagit en dos tar det vanligtvis cirka en timme att ta detta läkemedel. Modafinil effekter varar cirka 10 timmar. Blodkoncentrationen av medicinen når sin maximala nivå efter fyra timmar. Detta läkemedel har en halveringstid på 15 timmar. Det kan dock vara längre om du är med i någon av dessa grupper.

  • Äldre människor – Äldre människor är mer benägna att ta längre tid att bli av med medicin än sina yngre motsvarigheter.
  • Människor med långsammare ämnesomsättningar – Det är uppenbart att ju längre tid det tar att metabolisera läkemedlet, desto mer kommer det att ta.
  • Detta läkemedel bearbetas av levern och elimineras sedan för personer som lider av leversjukdom. Levern kanske inte kan ta bort medicinen lika snabbt eller enkelt om du har nedsatt leverfunktion.

Du bör inte missa Modafinil doser. Du bör också veta att den maximala rekommenderade dagliga dosen av Modafinil är 400 mg. Denna mängd bör inte överskridas utan att rådfråga din läkare.

Modafinil biverkningar

Biverkningar är oundvikliga med alla läkemedel. Men Modafinils biverkningar är mycket mindre allvarliga än liknande mediciner som Ritalin eller Adderall. Biverkningar är sällsynta så länge du inte överskrider den rekommenderade dosen eller tar Modafinil-piller med andra substanser som kan påverka dess funktion. Följande är en lista över vanliga biverkningar. Det är inte tänkt att vara heltäckande. Innan du tar någon medicin är det viktigt att göra grundlig forskning om biverkningarna.

  • Huvudvärk
  • Yrsel Illamående
  • Sömnlöshet
  • Torr mun
  • Ont i musklerna

Du bör inte oroa dig för biverkningar som uppstår efter att medicinen har slutat fungera. Modafinil kan i mycket sällsynta fall orsaka allergiska reaktioner. Om du upplever anafylaxisymtom eller andra tecken är det viktigt att omedelbart söka läkarvård.

Är Modafinil säkert att ta på lång sikt?

Det rekommenderas inte att du tar en medicin under långa perioder. Vissa läkare kan rekommendera att detta hålls till högst 12 veckor. Vi kan inte rekommendera hur länge du ska ta denna medicin. Istället rekommenderar vi att du konsulterar din läkare. Detta läkemedel är extremt beroendeframkallande, och det orsakar ingen eufori. Därför finns det inga missbruksproblem.

Detta läkemedel bearbetas av din lever, som vi redan har nämnt. Vi rekommenderar inte att du använder detta läkemedel om du har leverproblem. Modafinil bör inte köpas om du är äldre.

Före Modafinil

Du bör titta på andra alternativ innan du köper Modafinil. Detta ökar dina chanser att hålla dig vaken. Detta beror på att Modafinil endast kan behandla symtom och inte den underliggande orsaken. För att minimera din sömnighet under dagen, föreslår vissa människor att du använder denna medicin. Dessa tekniker inkluderar:

Regelbunden träning är viktigt. Regelbunden träning har visat sig minska ångest och hjälpa människor att somna lättare.
Du ska bara gå och lägga dig när det är dags att somna. Detta kommer att associera din säng med sömn, vilket gör att du kan somna snabbare.
Din dagtrötthet bör minska om din sömnkvalitet förbättras