Pregabalin

Pregabalin är ett läkemedel som är mycket effektivt vid behandling av olika grader av neuropatisk smärta. Det är en FDA-godkänd tablett, som är populärt känd under varumärket Lyrica. Det kan användas på lång sikt med små eller inga negativa effekter.

Vad är pregabalinmedicin och hur fungerar det?

Pregabalin, ett FDA-godkänt läkemedel, är godkänt för behandling av nervsmärta, fibromyalgi och generaliserat ångestsyndrom. Teva pregabalin, Lyrica och Lecaent, Alzain, Rewisca är alla märken för detta läkemedel. Det är medlem i medicinklassen för gabapentinoid och kan kombineras med andra mediciner för att ge smärtlindring. Det godkändes för användning 2004. Det blev snabbt ett populärt läkemedel som kan användas för att behandla många tillstånd. Det kan användas för att behandla ångest och smärta på en mängd olika sätt.

Det blockerar nervsmärtsignaler (CNS) genom att blockera dem. Detta hjälper till att minska smärtan.
Det förhindrar att CNS släpper ut ångestframkallande kemikalier.
Pregabalins viktigaste fördelar

Eftersom den är flexibel kan den användas för att behandla många tillstånd och inte störa kroppens naturliga processer. Patienter har kunnat njuta av smärtfria liv tack vare dess styrka och effektivitet. Ytterligare förmåner inkluderar:

 • Pregabalinbiverkningar kan tolereras väl och varar vanligtvis inte länge.
 • Detta läkemedel kan användas för att behandla flera tillstånd (fibromyalgi, neuroopatisk smärta och ångest).
 • Läkemedlet är mycket effektivt och endast ett litet antal patienter upplever biverkningar.
 • Den har en hög säkerhetsprofil, vilket gör den till en av de mest populära farmakoterapierna för neuropatisk smärta.
 • Du kan använda tabletten för både kort- och långtidsbehandlingar.
 • Pregabalintabletter finns i olika styrkor för att patienter ska få den bästa behandlingen.
 • Denna medicin är effektivare än placebobaserade behandlingar för GAD (generaliserad ångestsyndrom).
 • Pregabalindosering för ångest är i allmänhet gynnsam för användarens sömnmönster och symtom.
 • Pregabalin används i allt större utsträckning för sömn av patienter som söker lindring från ångest och smärta.

Läkemedlet tas väl emot och vissa patienter märker en betydande förbättring av sin smärta redan efter en dag.
För att utvärdera läkemedlets säkerhet och effektivitet vid behandling av patienter med diabetes perifer neuropati (DPN), eller post-herpetic nervvegia (PHN), gjordes en analys. Data samlades in från 11 kliniska prövningar som involverade patienter med dessa tillstånd. Forskningen involverade 2516 patienter, som sedan delades in i tre grupper efter deras ålder.

 • 1236 patienter var i åldern 18-64 år.
 • 766 patienter varierade i ålder från 65 till 74.
 • 514 patienter var 75 år eller äldre

Poängen för sömnstörningar och smärta var identiska i alla tre grupperna i början av studien. För att jämföra effekterna av pregabalin med placebo användes inaktiva placebo-piller. Pregabalin visade sig ha betydande effekter på patienter, förutom de som var yngre. De flesta patienter upplevde smärtlindring och svar som var kliniskt betydelsefulla. En studie drog slutsatsen att patienter 65 år och äldre upplevde betydligt mindre smärta när de tog 150-600 mg dagligen.

Rekommendationer angående Pregabalin dosering

Pregabalinkapslar kan lätt identifieras på deras ogenomskinliga, vita utseende. Det finns många doser av detta läkemedel. Den föreskrivna dosen av detta läkemedel kommer att variera från en patient till en annan beroende på patientens tillstånd. Detta läkemedel kan tas i doser på 150 till 600 mg dagligen. Pregabalin kan delas upp i 2 eller 3 doser.

Du kan ta detta läkemedel med eller utan mat. Men om du upplever kraftigt illamående och extremt obehag är det bäst att ha det med mat. Det är viktigt att följa den föreskrivna dosen utan att ändra frekvensen eller mängden administrering. För effektiv användning, här är några rekommendationer:

 • Detta kan optimera effektiviteten av din medicin genom att följa ett konsekvent schema.
 • Du kan hoppa över en dos med några timmar och fortfarande fortsätta din vanliga behandling.
 • Du kan hoppa över den missade dosen om den är nära nästa dos. Det finns ingen anledning att ta mer än en dos.
 • Sluta inte plötsligt ta din medicin.
 • För att minimera abstinenssymtom eller biverkningar bör patienterna minskas.
 • Du bör svälja pillren hela, med en kopia av ditt ID.
 • Pregabalindos ska tas långsamt och börja med låga doser. Detta läkemedel ska inte tas med alkohol.

I vilket syfte används pregabalin?

Detta läkemedel kan användas för att behandla en mängd olika tillstånd, inklusive neuropatisk smärta, fibromyalgi och generaliserat ångestsyndrom (GAD). P-piller har en unik struktur som gör att de kan behandla en mängd olika tillstånd. Dessa tillstånd behandlas vanligtvis med läkemedlet:

Diabetespatienter med perifer neuropati kan uppleva neuropatisk smärta. Detta är resultatet av nervskada.
Det är smärtan som orsakas av skadade nerver i din hjärna och ryggmärg. Detta läkemedel ändrar smärtmeddelandena från hjärnan till ryggmärgen, vilket blockerar smärta.

När ska Pregabalin 300 mg undvikas?

Pregabalin kan användas av många patienter. Lyrica är kontraindicerat för vissa läkemedel och tillstånd. Dessa är de tillstånd som bör övervägas innan patienter beställer pregabalin online. Om du inte är en kandidat för denna medicin, ta den inte.

 • Under 18 år
 • Pregabalin och liknande mediciner har tidigare orsakat en allergisk reaktion
 • Är du gravid, ammar eller planerar du att bli gravid?
 • Pregabalintabletter kan orsaka biverkningar

Dessa biverkningar är inte vanliga för alla som tar läkemedlet. Biverkningar är vanligtvis hanterbara och kan hanteras på kort tid. Dessa pregabalinbiverkningar är vanligare än andra och kan drabba cirka 1/10 personer.

 • Illamående – Det är möjligt att minska din chans att få denna biverkning genom att ta denna medicin efter att ha ätit en lätt måltid.
 • Dåsighet – Denna biverkning är vanligtvis övergående när kroppen anpassar sig till medicinen.
 • Huvudvärk – De flesta huvudvärk försvinner efter den första behandlingens vecka. Du kan förebygga dem genom att dricka mindre alkohol och hålla dig hydrerad.
 • Pregabalin Online: Ett säkert alternativ

Den tekniska revolutionen har svept över alla branscher och apoteken finns med på den listan. Onlineapotek som vårt kan tillhandahålla pregabalin av hög kvalitet. Pregabalin kan köpas online säkert och i den mängd du behöver. Vi erbjuder även säkra betalningsalternativ och lyhörd kundservice. Pregabalin kan beställas online och levereras nästa dag eller snabbt för de som behöver det akut. Onlinebeställning av läkemedel är säkert och bekvämt. Du behöver inget recept och det finns inga väntetider.