Köpa Zopiklon Imovane på nätet utan recept

Denna sovtablett används för att behandla kronisk sömnlöshet. Det är också känt som Zimovane eller Imovane. Den har både lugnande-hypnotiska och avslappnande egenskaper som gör den effektiv vid behandling av kronisk sömnlöshet.

Köpa Zopiklon (Imovane) på nätet

Köpa Zopiklon Imovane i Sverige

Det används ofta för att minska ångest och sömnlöshet.

Kunder kan Zopiclone på nätet utan recept efter att ha läst om dess biverkningar och hur man använder det.

Vad är Zopiklon?

Zopiklon tabletter finns vanligtvis i två styrkor:

 • 3,75 mg eller 7,5 mg.
 • De finns nu även som 10 mg tabletter i vissa onlineapotek.
 • Zopiklon 7,5m är den vanligaste styrkan som finns tillgänglig för kronisk sömnlöshet.

Zopiklon Imovane är en medlem av en grupp läkemedel som kallas icke-bensodiazepiner. Icke-bensodiazepiner sömnmediciner är nyare än sina bensodiazepiner och kallas ofta för Z-läkemedel eller Z-sömnmedel.

Även om bensodiazepiner har förmågan att lugna patienter och få dem att känna sig mer sömniga, kan de också behandla andra sjukdomar. Icke-bensodiazepiner, å andra sidan, används för att behandla svår ångest och sömnlöshet som hindrar patienter från att sova gott.

Denna medicin har visat sig vara effektiv för att lindra sömnlöshet och förbättra sömnmönster.

Hur Zopiklon tabletter fungerar

Även om icke-bensodiazepiner är en annan typ av hypnotiska sömnmedicin än bensodiazepiner, fungerar de på samma sätt och verkar på hjärnan för att hjälpa till att sova.

Gamma-aminosmörsyra eller aminosmörsyror (GABA) är en kemikalie som finns i hjärnan. GABA, en naturligt förekommande hämmande signalsubstans, blockerar signaler i hjärnan för att främja en lugn känsla i kroppen.

GABA främjar en lugn känsla och skickar signaler för att slappna av musklerna och framkalla sömnighet.

Den hypnotiska cyklopyrrolonmedicinen fungerar tillsammans med de naturligt förekommande gamma-aminosmörsyrorna (GABA) för att främja en känsla av lugn och avslappning som gör att patienterna känner sig trötta.

Patienter kan somna snabbare när de känner sig avslappnade och mer bekväma.

Icke-bensodiazepiner och bensodiazepiner verkar i hjärnan på samma sätt. Emellertid kan icke-bensodiazepiner användas för att behandla sömnlöshet hos patienter äldre än 65 år.

Icke-bensodiazepiner har en lättare halveringstid än bensodiazepiner. Detta innebär att medicinen är mer sannolikt att elimineras från kroppen snabbare och patienter kommer att uppleva mindre sömnighet under dagen nästa dag.

Läs mer:

 • Zopiklon för att behandla ångest
 • Zopiklontabletter för sömnlöshet, ångest och ångest

Alla har svårt att sova ibland. Upp till 1/3 av den brittiska befolkningen kan lida av kronisk sömnlöshet. Sömnlöshet hänvisar till den regelbundna förekomsten av sömnproblem. Sömnlöshet är när det är svårt att somna, vakna på natten eller känna sig trött under dagen.

 

Både ångest och depression är de främsta orsakerna till sömnlöshet.

Personer med sömnlöshet är mer mottagliga för ångest. Personer med depression är mer benägna att ha sömnlöshet. Personer med ångest är mer benägna att vara vakna på natten och tänka på negativa saker.

Detta innebär att även om sömnlöshet är den primära användningen av medicinen, har det varit välkänt för människor att använda Zopiklon för ångest också.

Bensodiazepiner vs icke-bensodiazepiner

Icke-bensodiazepiner har en liknande farmakodynamisk profil som bensodiazepiner, vilket gör dem nära besläktade när det gäller fördelar, negativa effekter och faror. Denna klass av mediciner syntetiserades för att optimera farmakodynamiken och farmakokinetiska egenskaperna för bensodiazepiner.

Icke-bensodiazepiner skiljer sig kemiskt från bensodiazepiner och kan ha en större effekt.

Bensodiazepiner kan orsaka depression i det centrala nervsystemet (CNS). Detta är osannolikt med icke-bensodiazepiner om de inte intas tillsammans med alkohol. Dessa och andra försiktighetsåtgärder finns tillgängliga på vår hemsida när du köper zopiklon online.

Zopiklon är inte beroendeframkallande och det är mycket osannolikt att det orsakar tolerans. Eftersom zopiklon är mindre effektivt vid kroniska tillstånd än när det används, och på grund av dess interaktion med GABA-receptorer, är det mindre receptoranpassning.

Även om olika bensodiazepiner kan ha olika missbrukspotential, finns det en större risk för missbruk med denna klass av läkemedel än icke-bensodiazepiner.

Icke-bensodiazepiner har en högre grad av selektivitet än äldre bensodiazepiner och är därför mer precisa.

Vad forskningen säger

Båda medicinerna ökar GABA-aktiviteten. En metaanalys av jämförelserna mellan bensodiazepiner (och icke-bensodiazepiner) visade att zopiklontabletter var associerade med färre uppvaknanden och ökad sömntid. Patienter hade lättare att somna med zopiklontabletter än med bensodiazepiner.

Forskning har visat att zopiklon är överlägset bensodiazepiner och minst lika (Montplaisir, et al.2003).

Olsen (2008) fann att zopiklon orsakar nedsatt kognition vid lägre doser än bensodiazepiner. Randomiserade kontrollerade studier har också visat att Z-läkemedel har färre biverkningar än bensodiazepiner.

Icke-bensodiazepiner har minst en halv risk för höftfrakturer hos äldre patienter. Detta gäller särskilt för kontinuerlig användning och de första stadierna av administration.

Hur man använder Zopiclone 7,5 mg (Imovane)

För att få ut så mycket som möjligt av din sömnmedicin är det viktigt att du noggrant läser och förstår instruktionerna.

Du ska inte ta Zopiclone 7,5 mg om du inte är säker på att du kommer att sova 7 till 8 timmar och minst 15 timmar innan du behöver köra bil eller använda maskiner.

Du kan känna yrsel, dåsighet eller minskad vakenhet om du vaknar innan 7 till 8 timmar.

Ytterligare riktlinjer för användning är följande:

 

Du kan ta denna medicin med eller utan mat. Men att äta stora måltider eller mat med hög fetthalt nära tidpunkten för att ta medicinen kan fördröja dess början.

Du ska svälja tabletten hel med vatten.

Vakna inte mitt i natten för att ta en ny dos. Detta kan öka dina chanser för biverkningar.

Det rekommenderas inte att använda alkohol tillsammans med detta läkemedel eftersom det kan öka läkemedlets lugnande effekter.

Koffein kan interagera med denna medicin, eftersom de fungerar på omvänt sätt. Därför bör drycker som te, kaffe och cola inte intas.

Instruktioner för Zopiklon Dosering

Zopiklon ska inte tas före sänggåendet, precis som andra sömntabletter. En 7,5 mg tablett zopiklon rekommenderas för användning vid sänggåendet.

Den genomsnittliga tiden det tar för denna sömnmedicin att få in är cirka 1 timme. Patienter får vanligtvis 7 till 8 timmars oavbruten sömn utan några nattliga uppvaknanden.

Läkare kn ordinera denna medicin för endast 2 till 5 dagar eftersom den är så effektiv vid behandling av sömnlöshet.

För att förhindra rebound-sömnlöshet bör patienterna långsamt minska sin dos under flera dagar (upp till 2 veckor).

På grund av dess vanebildande egenskaper bör denna sömnmedicin endast förskrivas i 2 till 4 veckor.

Zopiklon biverkningar

Biverkningar är en del av varje medicinering. Den här är inget undantag. Men fördelarna med en vilsam natt för dem som lider av sömnlöshet uppväger vida biverkningarna.

De flesta patienter tolererar denna medicin väl. Men som med alla behandlingar kan biverkningar uppstå hos ett litet antal personer. Dessa biverkningar försvinner vanligtvis när medicinen är ur systemet eller är lätt att hantera.

Patienter som inte följer instruktionerna, försiktighetsåtgärderna och kontraindikationerna i bipacksedeln för Zopiklon är mer benägna att uppleva biverkningar.

Det finns några biverkningar av Zopiklon (Imovane), inklusive

Det är en bitter/metallisk smak som sitter kvar i munnen. Du kan lindra denna biverkning genom att äta sockerfritt godis/ischips eller dricka vatten.

Överdriven sömnighet/trötthet. Patienter ska inte köra bil eller använda maskiner medan de fortfarande är vid medvetande.

Yrsel. Du kan förhindra detta genom att sakta resa dig från sittande eller liggande läge.

Diskutera detta med din läkare eller apotekspersonal först:

 • Har någon gång upplevt en allergisk reaktion på medicin.
 • du för närvarande tar någon annan typ av medicin (inklusive naturläkemedel och naturliga kosttillskott).
 • En historia av alkohol- eller drogmissbruk.
 • Har en psykisk störning.
 • Har lever- eller njurproblem.
 • Myasthenia gravis
 • Är över 65 år
Om du är:
 • Är gravid eller försöker bli gravid.
 • Har andningsproblem, såsom sömnapné.
 • Du har tidigare konsumerat alkohol eller någon annan rekreationsdrog som cannabis.
 • Är under 18 år
 • Farmakokinetik för zopiklon

Distribution: Zopiklon har en proteinbunden struktur, men det är svagt bundet till proteiner och förhållandet blod/plasma är under ett. Detta indikerar att röda blodkroppar inte selektivt kan ta upp zopiklon. Icke-bensodiazepinet finns i alla vävnader, inklusive hjärnan.

Musklerna, levern, njurarna, fettvävnaden och levern är de områden med de högsta koncentrationerna av aktiva ingredienser. Den genomsnittliga halveringstiden för medicinering hos äldre patienter är 7 timmar. Plasmahalveringstid är cirka 5 timmar. Det finns ingen ackumulering hos friska personer om doserna hålls inom de föreskrivna mängderna och endast tas en gång per dag.

Zopiklon tabletter: Ett säkrare, effektivare och grönare sätt att köpa dem

 

Onlineshopping är nu det bekvämaste sättet att köpa nästan vad som helst, med nästan alla återförsäljare som erbjuder en onlinebutik. Onlineshopping är det bästa sättet att köpa medicin. Onlineapotek är ett bekvämt och privat sätt att köpa zopiklon och andra läkemedel.

Onlineshopping är ett miljövänligt alternativ eftersom du inte behöver köra bil till butiken. Detta kommer att minska utsläppen av gaser som koldioxid, vilket kan öka luftföroreningarna. År 2013 jämförde en studie från Massachusetts Institute of Technology (MIT) online shopping med traditionell shopping. Ditt koldioxidavtryck avser din miljöpåverkan.

Studien behandlade aspekter som transporter, förpackningar, energianvändning av datorer för näthandel och energiförbrukning i lager och butiker. Onlineshopping har ett lägre koldioxidavtryck än traditionell shopping. Köp Zopiclone på nätet och hjälp till att rädda miljön

Köp Zopiklon online utan recept

Alla mediciner kan köpas på nätet utan behov av ett recept eller en onlinekonsultation. De flesta patienter upplever lindring av kroniska sömnlöshetssymtom direkt.